ED vrij & OCD vrij

Fellow heeft vandaag zijn Nederlandse ED-beoordeling gekregen. Ik was afgelopen vrijdag, 6 november 2020 met hem naar de dierenkliniek geweest. En ook hier in Nederland is hij ED-vrij beoordeeld, zowel links als rechts. Hij is vrij op álle gebieden: Dus arthrose vrij; OCD-vrij; LPC vrij; LPA vrij; incongruentie vrij. En zijn eindbeoordeling is dan ook VRIJ van ED! 🙂 En hoewel ik dit natuurlijk al wel enigszins had verwacht na de mooie beoordeling vanuit Oostenrijk/Duitsland een half jaar geleden, vond ik het tóch weer spannend. Je moet toch altijd maar weer afwachten, wat zo’n beoordelingscommissie doet. Fellow was trouwens weer super lief, werd ook heel lief gevonden. 😉 En hij woog nu 52,6 kg. Het is jammer dat er door de corona momenteel geen shows of andere activiteiten zijn, waar ik met hem naar toe kan gaan. Hij had het vast leuk gevonden. Maar… gezondheid – niet alleen van Fellow, maar ook van al die vele mensen – is belangrijker. We hopen dat de zorgmedewerkers het snel weer wat rustiger zullen krijgen.

Fellow zijn Nederlandse ED-beoordeling. Helemaal trots op mijn ‘vriendje’!
En dankbaar naar fokster Anika voor haar zorgvuldige – gezonde – keuzes. 🙂
Fellow wacht op zijn beurt… Hij is zo’n beetje ’tafelhoogte’. 😉
Hij steelt alle harten, niet alleen met zijn mooie voorkomen,
maar ook met zijn super lieve karakter! 😛